TIETOA MEISTÄ

Carita Nieminen

Parturi-kampaaja/ kosmetologi

Olen valmistunut vuonna 2006 Espoon Omniasta molempiin ammatteihin. Ja yrittäjänä aloitin jo pian valmistumiseni jälkeen.

Vuosina 2007-2010 pyöritin omaa liikettä Vantaan Rekolassa; Caritan hius-ja kauneuspiste nimellä. Mutta halu nähdä ja kokea muuta sai minut luopumaan liikkeestäni. Sittemmin olen työskennellyt vuokratuolilla Vantaalla ja Hyrylässä; (Hyrrän Hiusshop),  opiskellut merkonomiksi ja saanut kaksi lasta. 

Ajatus liiketilasta kotona on kytenyt mielessäni jo pitkään ja nyt lasten myötä se alkoi tuntua entistä mielekkäämmältä. Kun muutimme Keravalle 2018 tiesimme että talo soveltuisi myös haaveeni toteuttamiseen.

Liike on avoinna sopimuksen mukaan, useimmiten olen kuitenkin paikalla arkisin 10-17 välillä. Ilta- ja viikonloppuaikoja on myös tarjolla sekä aikaisempia aamuja. Voit olla yhteydessä myös whatsappissa tai facebookin messengerillä.


työnäytteitä instasta

Tässä on Nala, meidän vuoden ikäinen valkoinen paimenkoira. Vaikka Nala on iso ja saattaa näyttää hurjaltakin, on hän pohjimiltaan kiltti pieni sylikoira.


Hän pysyy asuintiloissa portin takana, kun minulla on työpäivä. Sisään tullessasi saatat saada äänekkäänkin tervehdyksen, joskus ollaan taas ihan hiljaa. Älä siis huolestu, pahaa Nala ei koskaan tarkoita.


Nala on kovin kiinnostunut muista koirista. Treenaamme vielä ohitustilanteita, ja jos lenkillä tulet oman koirasi kanssa vastaan, saatamme vaihtaa vielä suuntaa 😊