kosmetologi hinnasto


Hinnasto päivitetty 27.12.20

Kasvohoidot:

Ihonpuhdistus 60  (Kesto noin 60min, sis. alkupuhdistus, kuorinta, ihoa pehmentävä naamio ja/tai höyrytys, mekaaninenpuhdistus, naamio ja loppuvoiteet.) 

Täydellinen kasvohoito 75€ (kesto noin.75min Ihonpuhdistuksen sisällön lisäksi, kasvojen ja dekolteen hieronta sekä kulmien siistiminen.)

Happo kasvohoito 75€ (kesto noin 75min, sis. alkupuhdistus, happokuorinta, kasvojen ja dekoltee alueen hieronta, naamio, kulmien siistiminen ja loppuvoiteet. +mekaaninen puhdistus 5€)

Hemmottelu kasvohoito 60€ (kesto 60min. Sis. alkupuhdistus, kuorinta, Kasvojen ja dekolteen hieronta, naamio ja loppuvoiteet)

*Käytettävät tuotteet valikoidaan ihotyypin mukaan. Ennen hoidon aloitusta käydään läpi ihon kunto ja arvioidaan voidaanko esimerkiksi happokuorintaa tehdä.

Lisäpalvelut ihonpuhdistuksen tai kasvohoidon yhteydessä.

timanttihionta + 5€

Kulmien värjäys ja siistiminen +12€ (norm. 16€)

Ripsien ja kulmien värjäys, sis. kulmien siistiminen. +25€ (norm. 30€)

Ravitseva ja kosteuttava naamio käsille +10€

Käsien kuorinta, naamio ja hieronta +20€

Erikoiskasvohoidot

Lumikin kirkastava happohoito 60min/70€

 Ihoa vaalentava ja tasoittava tehohoito juonteita ja pigmenttimuutoksia vastaan. Hoito on tarkoitettu erilaisten ihon rakenne- ja sävymuutosten hoitoon, juonteiden, epätasaisuuksien ja arpien siloittamiseen sekä pigmenttimuutosten häivyttämiseen. Hoito myös napakoittaa ihon rakennetta ja tasapainottaa liiallista talintuotantoa. Lopputuloksena tasainen ja kuulas iho. Palorypäle + laktobionihappo 30 %

Ruususen vahvistava happohoito 60min/70€

Ihoa tasapainotava ja puhdistava tehohoito herkän ihon vahvistamiseen ja talituotannon vähentämiseen. Hapot hoitavat ruusufinniä, vahvistavat ihon omaa puolustuskykyä, ehkäisevät tulehduksia ja pehmentävät karheaa ihoa. Hoito sopii sekä herkän ihon että aikuisen akneihon hoitoon. Myös aknesta aiheutuneen hyperpigmentaation hoitoon. Tuloksena kuulaampi ja puhtaampi iho. 40 % manteli + atselaiinihappo.

Hydra Hyal kosteuttava kasvohoito 75min/78€

Hoidon kulku: alkupuhdistus, hyaluronihappo entsyymikuorinta, 3,5 % hyaluronihapposeerumin imeytys, kasvohieronta, kaksoisnaamio: kohottava hyaluronihapponaamio sekä levä-kipsinaamio, hartioiden ja dekolteen hieronta sekä hoitovoiteetIho kaipaa talvella usein tehokasta kosteutusta. HYDRA-HYAL-teknologiaa hyödyntävä, kosteuttava kasvohoito, tekee kuivasta ja väsyneestä ihosta kuulaan ja raikkaan näköisen.

Hoidossa käytettävissä tuotteissa on mm. heksapeptidejä, jotka ovat luonnollinen ja turvallinen vaihtoehto botoksille. Ne ehkäisevät ilmejuonteita "rentouttamalla" kasvojen lihaksia. HYDRA-HYAL hyaluronihappohoito täyttää juonteita sisältäpäin, jolloin iho silottuu ja näyttää välittömästi nuorekkaammalle. Hoito sopii normaalille ja kuivalle iholle, myös pintakuivalle aikuiselle, +30 iholle.

Bielenda acid fusion 3.0 pikakasvohoito  n.30min/60€

Bielendan innovatiivinen uuden sukupolven Acid Fusion 3.0 happohoito antaa välittömiä tuloksia ilman voimakasta kuorintaa. Ihoa korjaava pikahoito sopii kaiken ikäisille epäpuhtaan ihon hoitamiseen sekä juonteiden ja rakenteen silottamiseen. Hoidossa yhdistyy happojen tehokkuus hellävaraiseen koostumukseen- hoito sopii ympärivuotiseen käyttöön ja myös iholle, joka ei muuten kestä happokuorintoja tai muita kuorivia tuotteita. Lopputuloksena puhtaampi, pehmeämpi ja tasaisempi iho!

Iholle jätettävien naamioiden vuoksi hoito on nopea, kesto alle puoli tuntia. Naamiot vaikuttavat iholla 7-10 tuntia eli pääset hyötymään naamioiden todella pitkästä vaikutusajasta. Vaikutusajan päätteeksi peset itse naamiot kasvoiltasi. Saat välittömät hoitotulokset jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen.

Hoitoa suositellaan otettavan 1-8 kertaa 7-10 päivän välein. Parhaimmat tulokset saat kun käytät sarjan kotihoitotuotteita joihin kuuluu; puhdistusgeeli, kasvovesi ja kasvovoide. Tuotteiden yhteishinta on 79€ Sarjahoidon ostajalle tuotteista -20%.

Tehohoito silmänympärysiholle- vahvistaa, napakoittaa ja silottaa

Kesto noin 35 min. 35 € (kasvohoidon yhteydessä +25€)

Hoito sis. alkupuhdistus, kuorinta, seerumi, kevyt hieronta, merilevä-ruusunaamio ja silmänympärysvoide.

Herkkä ja ohut silmänympärysiho tarvitsee erityistä huolenpitoa. Riittämätön uni ja ravinto, tupakointi, UV-säteily ja päivittäiset hoitorutiinit ja varsinkin rutiinien puute näkyvät silmänympärysihossa välittömästi. Alppiruusunkantasolut yhdessä peptidien kanssa vahvistavat ihon omia kantasoluja, napakoittavat ihoa ja silottavat pienimpiäkin ilmejuonteita. Hoito saa kasvojenilmeen piristymään hetkessä!


Ripset ja kulmat

Ripsien kestovärjäys 16€

Kulmien värjäys  16€ (sis. kulmien siistiminen)

kulmien värjäys ja muotoilu: 18,50€ 

Ripset ja kulmat sis. kulmien siistiminen 30€*

* kulmien muotoilu + 4€

kulmien siistiminen 11€

kulmien muotoilu 15€

Ripsien kestotaivutus 65€ (sis. ripsien värjäyksen)

+ kulmien värjäys ja siistiminen palvelun yhteydessä 10€

Jalkahoidot:

Perinteinen jalkahoito  58€/60min sis.kylvetys, kovettumien poisto, kynsinauhojen siistiminen, kynsien lyhennys ja hoitovoiteen hieronta ajan puitteissa.

+lakkaus 5€

+ geelilakkaus 20€

30 min jalkahoito: 32€  Jalkojen lyhyt kylvetys, kynsien lyhennys ja kynsinauhojen siistiminen, ajan puitteissa hoitovoiteen kevyt hieronta. (Mikäli jaloissa on enemmän hoidettavaa suosittelen varaamaan perinteisen jalkahoidon.)

Shellac lakkaus varpaan kynsiin sisältäen kynsien leikkuun ja kynsinauhojen siistimisen 60min/59€

Hemmottelu jalkahoito 78€ /90min sisältää perinteisen jalkahoidon lisäksi kuorinnan, hoitavan naamion ja pidemmän hieronnan.

Hemmottelu hoito käsille ja jaloille 58€ n.60min sis. jalkojen kylvetys, käsien ja jalkojen kuorinta, kosteuttava naamio ja hieronta.  

Käsihoidot

Pikamanikyyri 30min/30€  Kynsien viilaus, kynsinauhojen siistiminen, ravitsevalla käsivoiteella käsien hieronta ajan puitteissa. 

Monivitamiini käsihoito 50€/n.60min (sisältää käsien kuorinnan, kynsinauhojen hoidon, kynsien viilauksen ja ravitsevan parafiininaamion sekä käsien hieronnan.)

Shellac geelilakkaus 40€/yhdellä värillä 

Intialainen päähieronta

Rentouttava hoito joka tehdään makuulla hoitopedillä tai vaihtoehtoisesti asiakas voi istua, Intialaisessa päähieronnassa hierotaan käsivarret, niska-hartia seutu, päänahka ja lopuksi kasvot.

- 30min 35€ tai 45min 45€

Hoitolassa käytän Bielendan ja Denova pron tuotteita.

Hinnat sisältävät alv 24%. Hinnasto on voimassa toistaiseksi. 

Peruuttamattomista ajoista peritään 50% palvelun hinnasta. Peruutukset tehtävä viimeistään 24h ennen varattua aikaa.

Maksutavat: pankki-luottokortti, tasarahalla käteinen (huom. liikkeessä ei vaihtokassaa.)