kosmetologi hinnasto

Hinnasto päivitetty 24.4.23


Kasvohoidot:

Ihonpuhdistus 65€/60min, (sis. alkupuhdistus, kuorinta, ihoa pehmentävä naamio, mekaaninenpuhdistus,  hoitava naamio ja loppuvoiteet.) 

Täydellinen kasvohoito 95€ /90min (Ihonpuhdistuksen sisällön lisäksi,  kasvo-, dekoltee,- niska-ja päänhieronta sekä kulmien siistiminen.)

Hemmottelu kasvohoito 85€/75min (Sis. alkupuhdistus, kuorinta, kasvojen ja dekolteen hieronta, naamio ja loppuvoiteet.)

*Käytettävät tuotteet valikoidaan ihotyypin mukaan. Ennen hoidon aloitusta käydään läpi ihon kunto ja arvioidaan voidaanko esimerkiksi happokuorintaa tehdä.

Lisäpalvelut ihonpuhdistuksen tai kasvohoidon yhteydessä.

timanttihionta + 5€

Kulmien värjäys ja siistiminen +15€ (norm. 17€)

Ripsien ja kulmien värjäys, sis. kulmien siistiminen. +27€ (norm. 32€)

Ravitseva ja kosteuttava naamio käsille +10€

Käsien kuorinta, naamio ja hieronta +20€

Erikoiskasvohoidot

Lumikin kirkastava happohoito 60min/70€

 Ihoa vaalentava ja tasoittava tehohoito juonteita ja pigmenttimuutoksia vastaan. Hoito on tarkoitettu erilaisten ihon rakenne- ja sävymuutosten hoitoon, juonteiden, epätasaisuuksien ja arpien siloittamiseen sekä pigmenttimuutosten häivyttämiseen. Hoito myös napakoittaa ihon rakennetta ja tasapainottaa liiallista talintuotantoa. Lopputuloksena tasainen ja kuulas iho. Palorypäle + laktobionihappo 30 %

Ruususen vahvistava happohoito 60min/70€

Ihoa tasapainotava ja puhdistava tehohoito herkän ihon vahvistamiseen ja talituotannon vähentämiseen. Hapot hoitavat ruusufinniä, vahvistavat ihon omaa puolustuskykyä, ehkäisevät tulehduksia ja pehmentävät karheaa ihoa. Hoito sopii sekä herkän ihon että aikuisen akneihon hoitoon. Myös aknesta aiheutuneen hyperpigmentaation hoitoon. Tuloksena kuulaampi ja puhtaampi iho. 40 % manteli + atselaiinihappo.


Hydra Hyal kosteuttava kasvohoito 75min/90€

Hoidon kulku: alkupuhdistus, hyaluronihappo entsyymikuorinta, 3,5 % hyaluronihapposeerumin imeytys, kasvohieronta, kaksoisnaamio: kohottava hyaluronihapponaamio sekä levä-kipsinaamio, hartioiden ja dekolteen hieronta sekä hoitovoiteet. HYDRA-HYAL-teknologiaa hyödyntävä, kosteuttava kasvohoito, tekee kuivasta ja väsyneestä ihosta kuulaan ja raikkaan näköisen.

Hoidossa käytettävissä tuotteissa on mm. heksapeptidejä, jotka ovat luonnollinen ja turvallinen vaihtoehto botoksille. Ne ehkäisevät ilmejuonteita "rentouttamalla" kasvojen lihaksia. HYDRA-HYAL hyaluronihappohoito täyttää juonteita sisältäpäin, jolloin iho silottuu ja näyttää välittömästi nuorekkaammalle. Hoito sopii normaalille ja kuivalle iholle, myös pintakuivalle aikuiselle, +30 iholle.

Ripset ja kulmat

Ripsien kestovärjäys 17€

Kulmien värjäys  17€ (sis. kulmien siistiminen)

kulmien värjäys ja muotoilu: 20€ 

Ripset ja kulmat sis. kulmien siistiminen 32€*

kulmien siistiminen 12€

kulmien muotoilu 15€

Ripsien kestotaivutus 65€ (sis. ripsien värjäyksen) Käytössä Lady Lash tuotteet

+ kulmien värjäys ja siistiminen palvelun yhteydessä 10€

Jalkahoidot:

Perinteinen jalkahoito  62€/60min sis.kylvetys, kovettumien hoito, kynsinauhojen siistiminen, kynsien lyhennys ja hoitovoiteen hieronta ajan puitteissa.

+lakkaus 5€ (terveisiin kynsiin.)

+ kestolakkaus 20€

Shellac geelilakkaus varpaan kynsille. 50€ (Vain terveille kynsille. sis. varpaan kynsien leikkaus ja kynsinauhojen siistimisen)

Hemmottelu jalkahoito 90€ /90min sisältää perinteisen jalkahoidon lisäksi kuorinnan, hoitavan naamion ja pidemmän hieronnan.

Käsihoidot

Pikamanikyyri 30min/30€  Kynsien viilaus, kynsinauhojen siistiminen, ravitsevalla käsivoiteella käsien hieronta ajan puitteissa. 

Monivitamiini käsihoito 55€/n.60min (sisältää käsien kuorinnan, kynsinauhojen hoidon, kynsien viilauksen ja ravitsevan parafiininaamion sekä käsien hieronnan.)

Shellac geelilakkaus 42€/yhdellä värillä (sis.minimanikyyri.)

Intialainen päähieronta

Rentouttava hoito joka tehdään makuulla hoitopedillä. Intialaisessa päähieronnassa hierotaan käsivarret, niska-hartia seutu, päänahka ja lopuksi kasvot.

 45min 45€

Hoitolassa käytän Bielendan ja Denova pron tuotteita.

Hinnat sisältävät alv 24%. Hinnasto on voimassa toistaiseksi. 

Peruuttamattomista ajoista peritään 50% palvelun hinnasta. Peruutukset tehtävä viimeistään 24h ennen varattua aikaa.

Maksutavat: pankki-luottokortti, tasarahalla käteinen (huom. liikkeessä ei vaihtokassaa.)