kosmetologi hinnasto


Hinnasto päivitetty 23.1.23

Kasvohoidot:

Ihonpuhdistus 65€/60min, (sis. alkupuhdistus, kuorinta, ihoa pehmentävä naamio, mekaaninenpuhdistus,  hoitavanaamio ja loppuvoiteet.) 

Täydellinen kasvohoito 95€ /90min (Ihonpuhdistuksen sisällön lisäksi,  kasvo-, dekoltee,- niska-ja päänhieronta sekä kulmien siistiminen.)

Hemmottelu kasvohoito 85€/75min (Sis. alkupuhdistus, kuorinta, Kasvojen ja dekolteen hieronta, naamio ja loppuvoiteet.)

*Käytettävät tuotteet valikoidaan ihotyypin mukaan. Ennen hoidon aloitusta käydään läpi ihon kunto ja arvioidaan voidaanko esimerkiksi happokuorintaa tehdä.

Lisäpalvelut ihonpuhdistuksen tai kasvohoidon yhteydessä.

timanttihionta + 5€

Kulmien värjäys ja siistiminen +12€ (norm. 16€)

Ripsien ja kulmien värjäys, sis. kulmien siistiminen. +26€ (norm. 30€)

Ravitseva ja kosteuttava naamio käsille +10€

Käsien kuorinta, naamio ja hieronta +20€

Erikoiskasvohoidoidot

Lumikin kirkastava happohoito 60min/70€

 Ihoa vaalentava ja tasoittava tehohoito juonteita ja pigmenttimuutoksia vastaan. Hoito on tarkoitettu erilaisten ihon rakenne- ja sävymuutosten hoitoon, juonteiden, epätasaisuuksien ja arpien siloittamiseen sekä pigmenttimuutosten häivyttämiseen. Hoito myös napakoittaa ihon rakennetta ja tasapainottaa liiallista talintuotantoa. Lopputuloksena tasainen ja kuulas iho. Palorypäle + laktobionihappo 30 %

Ruususen vahvistava happohoito 60min/70€

Ihoa tasapainotava ja puhdistava tehohoito herkän ihon vahvistamiseen ja talituotannon vähentämiseen. Hapot hoitavat ruusufinniä, vahvistavat ihon omaa puolustuskykyä, ehkäisevät tulehduksia ja pehmentävät karheaa ihoa. Hoito sopii sekä herkän ihon että aikuisen akneihon hoitoon. Myös aknesta aiheutuneen hyperpigmentaation hoitoon. Tuloksena kuulaampi ja puhtaampi iho. 40 % manteli + atselaiinihappo.

Power of Nature uudistava kasvohoito 75min/80€

Monitehoinen hoito on suunniteltu vastaamaan ihosi haasteisiin. Se auttaa parantamaan ihon kuntoa ja sävyä välittömästi. Luonnon uudistavat ja puhdistavat ainesosat auttavat ihoa myös poistamaan kuona-aineita ja epäpuhtauksia, tasoittamaan arpia samalla kun se rauhoittaa ihoa. 
Hoidon kulku; alkupuhdistus, etsymaattinen magneettikuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus, naamio, seerumi, levänaamio, hieronta ja hoitovoiteet.

Hydra Hyal kosteuttava kasvohoito 75min/80€

Hoidon kulku: alkupuhdistus, hyaluronihappo entsyymikuorinta, 3,5 % hyaluronihapposeerumin imeytys, kasvohieronta, kaksoisnaamio: kohottava hyaluronihapponaamio sekä levä-kipsinaamio, hartioiden ja dekolteen hieronta sekä hoitovoiteet. HYDRA-HYAL-teknologiaa hyödyntävä, kosteuttava kasvohoito, tekee kuivasta ja väsyneestä ihosta kuulaan ja raikkaan näköisen.

Hoidossa käytettävissä tuotteissa on mm. heksapeptidejä, jotka ovat luonnollinen ja turvallinen vaihtoehto botoksille. Ne ehkäisevät ilmejuonteita "rentouttamalla" kasvojen lihaksia. HYDRA-HYAL hyaluronihappohoito täyttää juonteita sisältäpäin, jolloin iho silottuu ja näyttää välittömästi nuorekkaammalle. Hoito sopii normaalille ja kuivalle iholle, myös pintakuivalle aikuiselle, +30 iholle.

Bielenda acid fusion 3.0 pikakasvohoito  n.30min/60€

Bielendan innovatiivinen uuden sukupolven Acid Fusion 3.0 happohoito antaa välittömiä tuloksia ilman voimakasta kuorintaa. Ihoa korjaava pikahoito sopii kaiken ikäisille epäpuhtaan ihon hoitamiseen sekä juonteiden ja rakenteen silottamiseen. Hoidossa yhdistyy happojen tehokkuus hellävaraiseen koostumukseen- hoito sopii ympärivuotiseen käyttöön ja myös iholle, joka ei muuten kestä happokuorintoja tai muita kuorivia tuotteita. Lopputuloksena puhtaampi, pehmeämpi ja tasaisempi iho!

Iholle jätettävien naamioiden vuoksi hoito on nopea, kesto alle puoli tuntia. Naamiot vaikuttavat iholla 7-10 tuntia eli pääset hyötymään naamioiden todella pitkästä vaikutusajasta. Vaikutusajan päätteeksi peset itse naamiot kasvoiltasi. Saat välittömät hoitotulokset jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen.

Hoitoa suositellaan otettavan 1-8 kertaa 7-10 päivän välein. Parhaimmat tulokset saat kun käytät sarjan kotihoitotuotteita joihin kuuluu; puhdistusgeeli, kasvovesi ja kasvovoide. Tuotteiden yhteishinta on 79€ Sarjahoidon ostajalle tuotteista -20%.

Ripset ja kulmat

Ripsien kestovärjäys 16€

Kulmien värjäys  16€ (sis. kulmien siistiminen)

kulmien värjäys ja muotoilu: 18,50€ 

Ripset ja kulmat sis. kulmien siistiminen 30€*

* kulmien muotoilu + 4€

kulmien siistiminen 11€

kulmien muotoilu 15€

Ripsien kestotaivutus 65€ (sis. ripsien värjäyksen)

+ kulmien värjäys ja siistiminen palvelun yhteydessä 10€

Jalkahoidot:

Perinteinen jalkahoito  60€/60min sis.kylvetys, kovettumien poisto, kynsinauhojen siistiminen, kynsien lyhennys ja hoitovoiteen hieronta ajan puitteissa.

+lakkaus 5€

+ geelilakkaus 20€

Shellac lakkaus varpaan kynsiin sisältäen kynsien leikkuun ja kynsinauhojen siistimisen 60min/58€

Hemmottelu jalkahoito 85€ /90min sisältää perinteisen jalkahoidon lisäksi kuorinnan, hoitavan naamion ja pidemmän hieronnan.

Käsihoidot

Pikamanikyyri 30min/30€  Kynsien viilaus, kynsinauhojen siistiminen, ravitsevalla käsivoiteella käsien hieronta ajan puitteissa. 

Monivitamiini käsihoito 55€/n.60min (sisältää käsien kuorinnan, kynsinauhojen hoidon, kynsien viilauksen ja ravitsevan parafiininaamion sekä käsien hieronnan.)

Shellac geelilakkaus 42€/yhdellä värillä 

Intialainen päähieronta

Rentouttava hoito joka tehdään makuulla hoitopedillä. Intialaisessa päähieronnassa hierotaan käsivarret, niska-hartia seutu, päänahka ja lopuksi kasvot.

 45min 45€

Hoitolassa käytän Bielendan ja Denova pron tuotteita.

Hinnat sisältävät alv 24%. Hinnasto on voimassa toistaiseksi. 

Peruuttamattomista ajoista peritään 50% palvelun hinnasta. Peruutukset tehtävä viimeistään 24h ennen varattua aikaa.

Maksutavat: pankki-luottokortti, tasarahalla käteinen (huom. liikkeessä ei vaihtokassaa.)